Valoració Final

senyalització d'equips, equip, treball en equip, junts, estratègia, cooperació, comunitat, humà, grup, Grup de treball, cooperar, grup de persones, negocis, associació, koorparativ, col·laboracions, èxit, esperit d'equip, col·lectiu, cohesió, societat, joguina, material de fusta, multicolor, cap gent, representació, creativitat, representació humana, primer pla, centrar-se en primer pla, figureta, blau, dia, semblança masculina, naturalesa, vermell, paper, emoció, planta, descendència, 5K, CC0, domini públic, lliure de regalies
Piqsels Creative Commons Zero – CC0

 

Recta final, ja ho tenim!!  M’ha agradat molt aquest treball i segurament en unes altres circumstàncies l’hauria pogut gaudir d’una altra manera i profunditzar molt més. D’aquesta experiència trec que puc fer més del que creia, teletreballant a casa tancada amb els nens i portar al dia un treball que a més a més ha sigut grupal, és a dir, organitzar el teu poc temps amb tres persones més que també tenen les mateixes o pitjors circumstàncies, per això crec que el resultat ha sigut genial i tot que a vegades ha costat hem pogut arribar a tot i amb un resultat que a mi personalment m’encanta.
També he conegut noves eines que no he fet servir mai com el Goode Site i tot que el Drive el coneixia i feia servir personalment no l’havia compartit mai. Poder utilitzar el xat en línia, aportar idees alhora i modificar tots el document ho he trobat molt útil i segur en un futur podré utilitzar-ho tant a nivell personal com laboral. El WhatsApp ens ha salvat moltes vegades i demostra l’eficiència de la missatgeria directa, ens ha ajudat a localitzar-nos al moment i quedar per entrar al document del Drive i aportar totes les idees i modificacions necessàries. L’avantatge d’un treball col·laboratiu és que cadascú aporta coneixements diferents i això també fa aprendre altres programes, conceptes o maneres de treballar. En general la meva experiència ha estat molt enriquidora. No volia acabar sense felicitar i donar les gràcies als meus companys hem tingut molt bona connexió i treballar amb ells ha sigut molt fàcil i agradable. Un plaer companys.

ECOTHINKING SITE 

LIST.LY

PINTEREST

Pla Personal D’estudi